BUBBLEROOM HAUL + RABATTKODE

annonse bubbleroom God lørdag og helg! Etter jeg delte Bubbleroom haulen på Instagram denne uken, har det ramlet inn med spørsmål om plagg og lenker, noe som er helt utrolig gøy, alltid kjekt når det jeg velger å vise frem - blir likt! Ut februar får du -10% på hele Bubbleroom inkl. salg, med koden NATHA10 og her kommer mer om plaggene jeg har valgt meg ut denne gangen:

denne her ble favoritt umiddelbart, jeg er klar for vår og kjole-sesong, uten strømpebukse, men foreløpig er den også nice med strømpebukse og ulljakke utenpå. jeg har den i XL, og den sitter perfekt. kjolen finner du her: https://bubbleroom.mtpc.se/2607069denne blå drømmen av en kjole lurer jeg på om skal bli antrekket da vi skal i bryllup i Mars, jeg er i hvertfall veldig fornøyd med snitt og passform, føler meg digg med den på.

Jeg har den i 44/46, det er god stretch i den og justerbar knyting. du finner kjolen her:

https://bubbleroom.mtpc.se/2607075en lengre variant, blir perfekt fremover da vi skal i bursdagfeiring etter bursdagsfeiring framover, jeg er 160cm isj og lengden er fin til meg. har denne i 2xl, men burde gått for xl da den er romslig og har god stretch + strikk i midjen. du finner denne skatten her: https://bubbleroom.mtpc.se/2607081denne toppen fikk jeg hjem før nyttår, og den har blitt så mye brukt allerede at i denne haulen så tok jeg også med den samme toppen i beige, det er sjeldent jeg finner topper og overdeler som funker til enhver anledning, men de her er perfekt. jeg eeeelsker puffermene. sort topp finner du her: https://bubbleroom.mtpc.se/2607090og altså bare seee så fin de blir til skjørt! absolutt ny favoritt over alle favoritter, og med de her i garderoben så er jeg klar for vår og ut av huset opplevelser. toppene har jeg i xl og den lyse finner du her: https://bubbleroom.mtpc.se/2607094


jeg elsker virkelig å få lov å vise frem klær og antrekk, de siste årene har det blitt mye joggedress og det føles godt å kle seg litt opp igjen, det er også så godt å få representere en kropp som jeg ikke har sett så mye av i sosiale medier, og jeg vil fronte brands som har størrelsesutvalg og mangfold. takk som liker det jeg deler!


og happy shopping!!


______________

Følg meg gjerne videre på @nathaliefli på insta

Og ha en skjønn dag videre!


♡ Nathalie
38 views0 comments

Recent Posts

See All