DIY - 3D BILDE

God søndagskveld! For en deilig søndag vi har hatt, effektiv og kreativ. Mangler bare vårtemperatur og solskinn for en perfekt dag. Har du hatt en fin søndag? - En av dagens prosjekter, var et enkelt, kunstnerisk bilde i papir. Mitt går ton - i - ton med veggen, men om du vil lage ditt eget så kan du bruke alle farger og materialer du kan tenke deg!

DU TRENGER: - Papir / papp - Limstift - Saks - Limputer (fåes kjøpt på blant annet Panduro) Valgfritt: Ting som kan brukes som mal til figurer.

FREMGANGSMÅTE: Behold et ark til bakgrunn. Klipp ut figurer og former etter ønske. Jeg prøvde å tenke ulik størrelse og myke bølger på dette, men det kan varieres.

Legg alle figurene og formene på arket og bestem deg for hva som skal være hvor. Start med å lime noen av de bakerste figurene på bakgrunnen.

Bruk limputene og lim på resten av figurene, limputene vil skape 3D effekten. Her er det lurt å heller bruke to-tre for mange på hver figur, heller enn en for lite. Prøv også å få de godt ut i kantene, men ikke så langt ut at de stikker utenfor.

Bruk gjerne litt tid på å finne ut hvilke figurer du vil ha hvor og husk at det kun er fantasien som setter grenser! Lykke til! _________________

Følg meg gjerne på @nathaliefli.

Tag dine egne prosjekter med #nathalieflidiy for å dele med meg!


♡ Nathalie

70 views0 comments

Recent Posts

See All