DIY: Glassbrikker i filt

Updated: Mar 29, 2021

Dette er en skikkelig enkel og praktisk diy! Vi har et spisebord som vi er veldig glad i, men som har en tendens til å få flekker av ALT! Så har vært på utkikk etter noen fine glassbrikken en liten stund nå, men har ikke funnet noen som både passet til oss og ikke kostet en fot og en liten arm. Og det jeg gjør i sånne situasjoner, er da å lage selv!

Det du trenger: - Filt, helst av den litt stivere typen. Jeg har brukt restene av skuffefilten til PAX garderobene våre fra IKEA, men de selger også stiv filt på de fleste hobbybutikker. - En rund form, en skål, et glass eller lignende som har størrelsen du vil ha. - En blyant. - Saks.

Fremgangsmåte: Start med å tegne rundt formen på baksiden av filten. HUSK! Bruk en form som er litt større enn de fleste glassene dine, slik at de dekker hele flaten du ønsker.

Så klipper du bare rundt sirkelen som er blitt tegnet, slik at du får en noenlunde rund form. Ikke vær redd for at den skal bli litt uperfekt, det er så mye sjarm i uperfekt!

Gjenta prosessen så mange ganger som du trenger brikker, og voila! Enkle, fine og rimelige glassbrikker. Klar til bruk når vi endelig kan fylle hjemmet med familie og venner igjen! _________________

Følg meg gjerne på @nathaliefli.

Tag dine egne prosjekter med #nathalieflidiy for å dele med meg!


♡ Nathalie


163 views0 comments

Recent Posts

See All