DIY: HALLOWEEN FLAGGERMUS

Det er noen år siden jeg laget og delte de her første gang, men de er så effektfulle og enkle, så jeg har bare pakket de ned med resten av Halloween pynten og tatt de frem år etter år! Og det er jo mulig at du ikke har fått laget dine egne enda, så jeg tenkte å vise hvordan, og legger ved en mal du selv kan laste ned og skrive ut om du trenger det. ♥

Du trenger: - Papir, sort eller annen ønskelig farge. - Blyant. - Saks. - Maler om ønskelig. Start med å printe ut disse malene (obs! du må ha Canva konto for å få tilgang, men det er helt gratis), eller du kan tegne din egen mal.

Brett malen og papiret på midten, legg malen oppå papiret og tegn rundt. Klipp ut etter det du tegnet. Kan lønne seg å ha både en stor og en liten saks.

Fest flaggermusene på veggen med "lærertyggis"/teip, eller heng de opp med tråd. Tips! Finn gjerne noen grener å henge de på, eventuelt spray grenene! Og følg med senere i uken, da skal jeg også lage krans til ytterdøren med disse flaggermusene!

_________________

Følg meg gjerne på @nathaliefli.

Tag dine egne prosjekter med #nathalieflidiy for å dele med meg!


♡ Nathalie

168 views0 comments

Recent Posts

See All