DIY: MALE PÅSKEEGG

Updated: Mar 29, 2021

En superenkel, gjenbruks diy til påske! For vi er vel mange som har noen påskeegg liggende, som kanskje ikke passer helt inn i interiøret? De kan bli superfine med litt maling!

Du trenger: - Påskeegg (du vet, de vanlige som er overalt til påske) - Maling (jeg har brukt veggmaling, men all maling funker!) - Pensel eller svamp.Så er det bare å sette i gang å male! Her kan kun fantasien sette grenser, både på farger og eventuelle motiver.

Denne "strukturen" har jeg fått til med å blande litt bakepulver inn i malingen. Jeg tar litt og litt bakepulver i malingen til den begynner å "ese" og boble. Strukturen holder seg lenge etter maling og gir en kul effekt!

_________________ Følg meg gjerne på @nathaliefli. Tag dine egne prosjekter med #nathalieflidiy for å dele med meg! ♡ Nathalie

57 views0 comments

Recent Posts

See All