DIY: SERVIETTRINGER PÅSKEHARE #1

Updated: Mar 30, 2021

Det er påske! Og noe av det jeg liker best med påske er lange, deilige frokoster rundt et pent dekket bord. Endelig har vi tid til å gjøre oss flid og lage koselige stunder. I år kanskje mer enn noen gang.. Krysser fingrene for at neste år, da kan vi ha gjester eller opplevelser i påsken. I tillegg til gode frokoster, er det også tid for en del DIYs. Og til denne påsken har jeg pyntet serviettringene våre til anledningen. Jeg elsker påskeharer, og har en tradisjon med å kjøpe eller lage meg en ny til hver påske. Årets bidrag til samlingen blir disse søte serviettringene:

Det du trenger: - Filt. Jeg har brukt hvit, myk filt kjøpt på Panduro. - Gardinringer. Jeg hadde mine liggende, men du kan kjøpe her. - Et ark. - Blyant. - Saks Jeg startet med å tegne opp påskehare ører på et ark, og klippe ut. Det trenger ikke være perfekt, en del av sjarmen er det uperfekte! TIPS: Husk å tegne nok lengde mellom ørene til at du kan knyte de rundt ringen.

Deretter la jeg malen oppå filten og klippet rundt. PRO TIP: Du kan godt bruke knappenåler for at malen skal sitte bent.

Neste steg er å "knyte" ørene rundt treringen. Jeg bruker "fingerhekling" metoden og trer ørene gjennom midtstykket.

Avslutt med å dra og fiks litt på ørene, slik at de sitter pent. Litt tips på veien: Bruk myk filt eller hvilket som helst annet mykt tekstil.

Super enkelt og så søtt! Tror denne vil falle i smak både hos voksne og barn. _________________ Følg meg gjerne på @nathaliefli. Tag dine egne prosjekter med #nathalieflidiy for å dele med meg! ♡ Nathalie

33 views0 comments

Recent Posts

See All