DIY: VINTERGRANER

Serverer en veldig enkel, men søt og dekorativ diy i dag. Små vintergraner som gjør seg veldig godt på for eksempel lysfatet, eller sammen med en juleby. Jeg har laget de i to farger nå, hvite vintertrær og brune som matcher all konglepynten. Her skal de få stå til pynt litt her og litt der, siden jeg er frøken flytter på ting.

Du trenger: - Isopor trær, det finner du blant annet på Panduro. - Limpistol eller annet hurtigtørkende lim. - Garn, og her kan du bruke hva som helst! Jeg har brukt dette og dette. - Saks.

Du gjør: Start med å lime enden på garnet rett nedenfor toppen på kjeglen, og så over toppen helt til nederste kanten på andre siden. Lim garnet fast rundt hele kanten. Fortsett og snurre tråden rundt og rundt kjeglen hele veien, gå gjerne litt opp og litt ned, lim sporadisk langs veien der du føler den burde henge litt bedre.

Avslutt med å klippe tråden og lim enden fast nederst på kjeglen. Gjerne litt under kjeglen også. Om du ønsker kan du også dekorere trærne med perler, annen tråd eller lignende. Veldig enkelt og super dekorativt!

Du finner også denne DIYen som reel her, om du ønsker det. Og ikke nøl med å spørre om noe er uklart! _________________

Følg meg gjerne på @nathaliefli.

Tag dine egne prosjekter med #nathalieflidiy for å dele med meg!


♡ Nathalie

45 views0 comments

Recent Posts

See All