FAVORITTER FRA BUBBLEROOM + RABATTKODE!

Annonse / Bubbleroom. Utrolig gøy å få samarbeide med Bubbleroom, jeg elsker at hos de finner du mange plagg med utvidede størrelser, og at de har ulike modeller. Det er sånne små ting som gjør at jeg blir glad for å handle og enda gladere for å få lov å fronte butikker. Derfor kommer det her et lite utvalg av mine favoritter, og med koden NATHA10 så får du også 10% rabatt på hele Bubbleroom (inkludert salg!) ut Januar 2022!

Nå har jeg sett strikkevestene nok ganger, over nok tid til at jeg MÅ ha en, og denne var både fin og tilgjengelig i større størrelser, det er jo nydelig! du finner den HER.

Denne har jeg i sort, og ELSKER den! Men siden det går mot vår og lysere tider, så kunne jeg godt tenkt meg den i beige og, solkysset hud + lyse farger, åh! Du finner den HER.

Det er lite tvil om at farger blir en stod del av motebildet til våren, og jeg har falt veldig for den lavendel fargen som er overalt, så denne genseren hadde vært fin til april-dager med usikkert vær. du finner den HER.

Og snakker om vår, solkysset hud og lysere dager, ingenting skriker mer om det for meg enn et fint jeans-skjørt. dette havner på bursdags-ønskelisten min! du finner det HER.

etter jeg ble business woman, så har jeg lagt min elsk på skjorter også, og denne var jo helt nydelig! du finner den HER!

og sist, men ikke minst. denne jumpsuiten klikker jeg hjem HERFRA, og håper den blir så kul som jeg har tenkt. for så digg å sprade rundt i da! åh, nå gleder jeg meg til vår og solstråler, mindre klær på og mer gøy! HUSK! koden NATHA10 gir det 10% på hele Bubbleroom ut januar. ______________

Følg meg gjerne på @nathaliefli

Og ha en skjønn dag videre!


♡ Nathalie

49 views0 comments

Recent Posts

See All