FAVORITTER FRA CUBUS + RABATTKODE!

Annonse / Cubus. Elsker, elsker at jeg får fronte og samarbeide med Cubus. Har alltid handlet en del på Cubus, de har gode størrelser, fine klær som jeg i hvert fall opplever lever litt lengre enn klærne fra enkelte andre butikker. Så her kommer et innlegg fullt av favoritter - og du nathaliefli20 gir deg 20% rabatt på alle ordinære varer ut dagen Lørdag 20. November!

Denne er jo perfekt til årets julebord! Style med dressbukse og gullsmykker, perfekt! Du finner den HER.

Er det bare meg som fortsatt har en liten crush på lilla? Synes i hvert fall denne er supersøt! Og ser for meg hytteturer med fyr i peisen og moscow mule i koppen. Du finner den HER.

Og når vi er inne på kos, så elsker jeg slike lange cardigans. Blir som å alltid ha på teppe! Du finner denne HER.

Denne toppen er så søt, vil bruke den på julefest! Åh, og se den i gull da! Du finner den i sort HER og i gull HER.

Og selvfølgelig må jeg tipse om favorittjakken, funker både høst, vår og sensommer. Det at jeg kan lukke glidelåsen over de digge daiene er også et kjempepluss! Du finner den HER. Husk! Du får 20% på alle disse og mer med koden nathaliefli20 ut lørdag! Happy shopping! ______________

Følg meg gjerne på @nathaliefli

Og ha en skjønn dag videre!


♡ Nathalie
73 views0 comments

Recent Posts

See All