HALLOWEEN DESSERT: OREO GRAVER

Halloween uken hos meg er i hvert fall travel, og det er mye som skjer. Og jeg forestiller meg at det gjerne kan gjelde flere! Derfor tipser jeg i dag om en enkel, lite tidskrevende, effektfull og om jeg får si det selv, litt kul Halloween dessert! I tillegg har jeg laget maler til deg, som du kan printe, klippe ut og dekorere denne eller andre Halloween desserter eller lignende med!

Du trenger: - Dessertskåler (best effekt av blanke) - Sjokolademousse (jeg har brukt pose, men kan lage selv om en vil!) - Oreo kjeks - Creepy smågodt - Gravsteiner i papir, du finner mal på mine til printing HER. (Malene kan redigeres direkte i Canva, eller lastes ned som PDF og printes direkte ut!) - Tannpirkere. - Teip/Lim. Del oreokjeksene, ta bort det hvite i midten så godt det gjøres og knus dem i en pose. Lag klar sjokolademoussen, og finn frem skålene du skal servere den i. Start med litt knust oreo i bunnen på hver skål og deretter sjokolademousse. Kan også legge oreo og mousse lagvis for enda større effekt! Sett skålene med mousse i kjøleskapet frem til servering.

Skriv ut og klipp til gravstenene fra malen min HER, eller lag dine egne om du vil. Gravstenene kan du redigere selv i Canva, eller printe ut og skrive direkte på selv. Lim eller teip en tannpirker bak på hver gravsten, ca på midten. Før servering, dekk toppen med mer knust oreo kjeks, pynt med en gravsten og noe creepy smågodt i hver skål (jeg forsøkte å finne noen ormer eller lignende, men det ble krokodiller og hodeskaller).

Og du, jeg laget dobbelt av disse og tenkte da har vi dessert et par dager, men de var faktisk så god at vi spiste de opp med en gang! ______________

Følg meg gjerne på @nathaliefli

Du kan også følge taggen #NateTipser for alle mine tips!


♡ Nathalie

61 views0 comments

Recent Posts

See All