MINE MEST BRUKTE PRODUKTER - ANSIKT

Annonse - Inneholder annonselenker. Hei finefjes! Jeg får ofte spørsmål i innboksen om hvilke produkter jeg bruker i ansiktet, både til hud og til sminke - tenkte derfor å samle de i dette innlegget så det blir enkelt for meg og dere å finne igjen. Det er ingen tvil om at jeg er et vanemenneske, jeg endrer sjeldent til aldri hvilke produkter jeg bruker, har jeg en favoritt så blir det den i mange år fremover! Og jeg vil gjerne dele mine favoritter med dere: ANSIKTS HUD: Jeg er av den heldige typen og har aldri vært særlig plaget av kviser eller urenheter, men jeg har sensitiv hud blir veldig tørr i ansiktet. På grunn av dette er det ikke mange produkter på min liste av favoritter, jeg holder det ganske enkelt!

Til den berømte "t-sonen" har jeg funnet ut at IVY AIA kremen som jeg kjøper på Normal fungerer veldig bra! Enkelte kremer med mye parfyme og den slags, gjør mer skade enn det hjelper min hud, så nøytrale og enkle kremer viser seg å være best for meg og min hud. Denne er både nøytral, mild og effektiv! Du finner den i din lokale Normal butikk, men kan lese mer om den HER. Min store favoritt over alle favoritter oppdaget jeg tilfeldig på "Svenskebåten" da vi var i Sandefjord noen år tilbake, Origins drink up intensive overnight mask. Altså en ansiktsmaske man har på over natten! Føler den er like effektiv på tørr vinterhud, som tørst solbrun hud på sommeren, og merker forskjell på tørrheten i t-sonen over natten. Jeg bruker den 1-3 ganger i uken etter behov, året rundt og er helt hektet! Du kan bestille masken HER. Som du ser så er det på tide å bestille ny her, har brukt den masse i sommer, den er nemlig også veldig god på solbrente skuldre!

I tillegg til overnatt masken elsker jeg generelt ansiktsmasker, det er den selvpleie tingen jeg er flinkest til og mest glad i. Det er så deilig å sitte i sofakroken med en maske på og nyte en kald pepsi, helt avslappet! Jeg er stort sett åpen for å prøve de fleste ansiktsmasker, men har selvfølgelig funnet et par favoritter der også: - Denne enkle aloe masken er digg nå på sommeren, lenke HER. - Jeg liker visst godt avokado masker, denne HER er digg! - Disse "ufo maskene" er blitt en favoritt, fordi da rekker jeg en liten ansiktsmaske runde selv når jeg egentlig ikke har tid, enkle, raske og digg for huden! Lenke HER.

SMINKEPRODUKTER: Okei, jeg er ingen sminke ekspert, helt enkelt fordi jeg har ikke interessen. Jeg kan sminke meg selv slik som jeg ønsker til den anledningen det gjelder, med de produktene jeg er vant med og foretrekker, men har bare ikke fått genet eller det store ønsket om noe mer enn det. Men da er det i hvert fall enkelt å dele mine favoritter med dere, noen av de har vært fast "medlem" av sminkepungen i ti-femten år faktisk! Ja, vanemenneske ja!

Til huden bruker jeg et enkelt pudder og et enkelt solpudder for å få litt form og farge. Har i mange år brukt Kanebo pudderet du finner HER, det er en soleklar favoritt og bra for min sensitive hud som krangler med alt som tetter igjen. MEN det er pricy og det har ikke lommeboken vært enig med siste året, så da fant jeg et alternativ i Make Up Mekkas egne pudder, de er også god mot huden min og har nesten like god dekkevne, dermed blitt en ny favoritt, som både ansikt og lommebok liker, deres pudder finner du HER. Jeg har alltid sverget til Make up mekka sitt solpudder, det finner du HER, så jeg er godt kjent med deres produkter og liker det jeg har prøvd! BILDER AV PUDDER GREIER Det er flere dager jeg går uten sminke enn dager jeg går med, i hvert fall nå etter hjemmekontor er blitt min nye normal, men om jeg behøver en liten ekstra boost, kan jeg fint kle meg litt finere og få på meg litt maskara for å gjøre dagen bedre og mer effektiv. Det gjør bare noe med effektivitetsnivået mitt - å ha på BH, bukse og maskara! Til hverdags sverger jeg til denne maskaraen HER, og det har jeg gjort siden vgs, så den har vært med meg i snart femten år! Har forsøkt mange andre maskaraer, men liker ingen like godt som jeg liker Telescopic maskaraen, den gjør magiske ting med vippene mine! Skal jeg på fest har jeg dog funnet denne Sky High maskaraen HER, som har vært en snakkis på både TikTok og Instagram, jeg fikk den i bursdagsgave av min lillesøster og den er som Telescopic bare enda mer POW, og det kan jeg like. Eneste ulempen er at den kan være vanskelig å få av igjen, men får den bort med favoritt sminkefjernerne fra Frid, de finner du HER.

For meg så er ikke mitt sminkede fjes komplett uten cat liner, har fått bevegelsen ned i sekunder og går derfor ikke uten det lenger. Har testet en mange forskjellige eyelinere, men har alltid gått tilbake til favoritten min fra IsaDora som jeg nå har brukt i ti-tolv år, den finner du HER. Skal jeg flotte meg litt, bruker jeg også øyenskygge. Siden jeg har mørke øyne, mørkt hår og foretrekker å være delvis solbrun, så har jeg funnet ut av jeg trives best i litt sånn gylne eller "brente farger" på øyenskyggen. Der kan jeg ikke påberope meg hverken kunnskap eller store evner og det er også det eneste der jeg ikke har en soleklar favoritt som jeg holder meg til i åresvis, jeg har stort sett kjøpt rimelige paletter fra HM eller Make up mekka. Nå bruker jeg denne paletten HER. Og er supernøgd med den! I tillegg har jeg denne enkle øyenskyggen HER i gull fra IsaDora, som gir ekstra glitter og glam til enhver look, elsker jo litt glitter og glam!

Håper dette var litt nyttig, eller i hvert fall litt gøy! Og selvfølgelig: spør gjerne om det er noe du lurer på! Dette innlegget inneholder annonselenker - annonselenker gir meg muligheten til å få en liten prosent andel av eventuelle kjøp dere gjør basert på mine tips, ingen av produktene nevnt er sponset eller avtalt. ______________


Følg meg gjerne på @nathaliefli

Der kan du også følge taggen #NateTipser for alle mine tips!


♡ Nathalie

67 views0 comments

Recent Posts

See All