NATE TIPSER: JULEGAVETIPS I STEDET FOR EN VIN

Annonselenker✦ Vi har alle noen sånne, de som julegaven kun består av en flaske vin og kanskje en pose kaffe til. Og det kan være veldig koselig det! Jeg er veldig glad for å få en flaske vin eller to til jul, spesielt om det er en flaske noen har lyst jeg skal smake fordi den er god - og ikke bare fordi det står god jul på etiketten. (sorrynotsorry) Eller om det er til læreren, barnehage-personell eller lignende, der det ikke alltid er innafor å gi en flaske vin, som tidligere pedagogisk leder så ønsket jeg meg så å få en flaske vin eller to - for det ble utrolig mange ulike kaffekopper, billige fleece pledd og poser med kaffe til en som ikke drikker kaffe. Så ekstra tips der, tenk gjerne utenfor boksen til lærere og barnehagepersonell også ;) Noen ganger kan det bare være kjekt å gi noe annet også, tenkte derfor å komme med noen tips til alternativer til den vinflasken! På Stell såpe Sitronsåpen fra PåStell er legendarisk, den tar alle type flekker, på alle overflater jeg har testet i hvert fall. Så nå har vi alltid sitronsåpe i skuffen. Og vaskemiddelet kan brukes til gulvvask, klesvask og all annet vask, det er jo genialt! Og klesvasken lukter alltid av frisk sitron når vi bruker det, mm digg!

Da er jo dette genialt å gi bort i julepresang, det er ekte lifehack og noe alle fortjener å ha i livet sitt! Sitronsåpe stykket fjerner flekker på hvite sofaer, gulvtepper, veldig skitne stekeovner, klær, bordplater og mye mer. Du finner såpestykket HER og vaskemiddel HER. Puslespill! I fjor fikk vi puslespill til jul og det var faktisk utrolig gøy! Vi brukte flere ettermiddager på å sitte med spisebordet, pusle og prate - i stedet for den vanlige sofatiden med store skjermen og lille skjermen, så i år står faktisk puslespill på ønskelisten. Det finnes så utroolig mange puslespill, så der kan du finne noe som passer til alle, se for eksempel her✦ for et lite utvalg av forskjellige puslespill, noe for de fleste. Dette Harry Potter✦ puslespillet ligger under treet til en av våre i år, hysj hysj! Pleier også å være godt utvalg i de fleste bokhandlere om du vil kjøpe det i fysisk butikk, det gir lettere tilgang til å bytte om det skulle være ønskelig. Bonus tips: Puslespillmatte fikk vi med puslespillet og det var helt genialt, da kunne vi rulle sammen puslespillet for å spise middag og fortsette neste dag! Julepynt Fordelen med julepynt er at det meste av julepynt, passer i de fleste hjem og man pakker det ned etter sesongen, så det blir ikke av typen "husafyll" som man da må ha plass til hele tiden, om du skjønner? Pluss at det er noe ekstra koselig med julepynt man har fått i gave, ekstra minnerikt!

Jeg vil anbefale disse julestrømpene, de er jo personlige og fine (og man kan jo evt. putte vinflasken oppi da..) Eller disse kanelhusene fra Kremmerhuset, de skaper så digg lukt i hele huset, jeg er helt vill etter de! Allsidig liten sak Denne sminkepungen✦ gikk omtrent viralt for et par år siden, da den kom på markedet, fordi den er genial som både sminkepung og til de fleste former for håndarbeid som man gjerne har med seg på farten, spesielt strikketøy!

Så er gaven til en som du vet er veldig glad i håndarbeid (eller sminke) så kan denne✦ være et genialt alternativ til vinflasken! Spiselig og digg Noen ganger velger man vinflasken fordi det er greit å gi noe som skal fortæres og så er det borte, man vet jo ikke alltid hva folk har eller om de ikke ønsker flere ting i hjemmet sitt, men da kan jo spiselige ting være et veldig godt alternativ! - Hva med å bestille morgenlevering av frokost en dag i romjulen, og gi bort et kort med beskjed om det til jul? Koselig og minnerikt! - Sjokoladebomber til kakao er jo koselig, annerledes og gøy, sjekk ut disse nissekulene✦ eller disse enkle sjokoladekulene✦. - De lokale kjøpesenterene rundt her pleier å ha stands hver jul med lokale som selger spekepølser og annet snacks, vi har fått det til jul noen ganger og gitt det, faller alltid i smak! - Sett sammen en pose eller boks med forskjellige tørrvarer og diverse som kan gjøre romjulen litt enklere. Så der, noen enkle tips til alternativer til vinflasken! Kom gjerne med tips i kommentarfeltet om du har noen flere å komme med! Alltid bruk for flere tips. ______________

Følg meg gjerne på @nathaliefli

Du kan også følge taggen #NateTipser for alle mine tips!


♡ Nathalie

124 views0 comments

Recent Posts

See All