#NATETIPSER - ADVENTSKALENDERE FOR VOKSNE

Annonse - Inneholder annonselenker. Jeg blir i hvert fall aldri for gammel til å ha adventskalender, og det er noe med spenningen og gleden over å ha den nedtellingen til jul som gjør det mye lettere å hoppe ut av sengen i en ellers veldig mørk vintermåned, så her i huset har vi pleid å ha adventskalender for å gi oss en enda gøyere Desember, og vi har selvfølgelig planlagt og bestilt kalendere for i år også. Har snakket litt om dette på Instagram og ble spurt om jeg kunne fortelle mer og tipse litt om adventskalendere for voksne - og det vil jeg vel selvsagt gjøre! Man har ikke mer gøy enn man lager selv, og hvorfor skal det at vi er blitt voksen bety at ikke vi kan ha adventskalender?

Kalendere for parforholdet

Dette har jeg allerede tipset litt om tidligere, vi har nemlig tidligere hatt en litt frekk julekalender som oppfordrer til litt ekstra romanse og flørting i Desember og det har vi også gått for i år, med Sinful✦ sin frekke kalender som jeg har bestilt for å overraske Skjegget litt, det ble en stor hit i fjor og jeg vet det blir en stor hit i år og.

Det finner også litt mer romantiske varianter, som denne Kjærlighetskalenderen✦ for par, som har en luke hver dag med tips til romantiske, dype eller frekke ting å gjøre sammen hver dag, for å styrke forholdet og gi en gøy Desember sammen, det kan jeg virkelig digge! Eller om du er kreativ og romantisk av natur, kan kanskje denne Gjør det selv✦ kalenderen med 24 luker du kan skrive dine egne flørtende meldinger, forslag til opplevelser eller fine ord til din partner - jeg er helt sikker på at det blir satt pris på♥

SinfulKjærlighetskalenderenGjør det selv

Spiselige kalendere Hva er vel diggere enn å få en liten godbit til frokostkaffen hver dag i Desember? Det blir jo rene luksusen, og det finnes så mange superdigge spiselige adventskalendere der ute! Og da snakker jeg ikke om de til ti kroner på nærbutikken, for (upopulær mening) de er ikke digg! Okei, denne her er jo drømmen min: BAILEYS kalender?✦ Det må jo bare bli en supergøy Desember, med en liten Baileys-sjokolade godbit hver dag! Bonus om du selv legger til en Baileys drink i helgene og, jeg vil anbefale en god dæsj Baileys i kakaoen :) Er dere to, kan denne doble sjokoladekalenderen✦ være tingen, hver luke inneholder to sjokolader sånn at begge to får en liten godbit hver dag, i tillegg synes jeg den er så stilig, den hadde passet så fint på kjøkkendisken her hos oss i hvert fall, alltid et pluss med en lekker adventskalender. :) Eller hva med en gammel favoritt? De siste årene har vi hatt både Oreo kalender, og Kinder kalender og de slår aldri feil. I tillegg til disse gamle favorittene så finnes det et stort utvalg av adventskalendere med sjokolader og snop som vi kjenner til, blant annet hos Meny. Anbefaler nemlig å kjøpe en kalender som inneholder noe digg du vet du vil like, da blir det gøyere - gøy å prøve nye ting også, men kjedelig med en kalender som ikke blir spist. Bonus tips! Jeg kjøpte Oreo kalender til min skjønne lillesøster i fjor (rundt 90kr) og hun ble SÅ glad, så vil du glede noen når Desember nærmer seg, så er det en fin ide!

BAILEYS kalender?Dobbel sjokoladekalenderKinder kalender Drikkelige kalendere Er du eller partneren en ølhund? Gulating har levert strålende ølkalendere år etter år, både Skjegget og andre familiemedlemmer har vært superfornøyd med både innhold og presentasjon. Anbefales! Har du en kresen øl-digger du vil lage til, kan du også sjekke ut denne Gjør det selv✦ ølkalenderen, som kan fylles med det man selv ønsker, gøy! Noe av kosen jeg liker best med Desember er å sitte under pleddet, fyr i peisen og en varm kopp i fanget, og et må jo gjelde flere så kanskje en deilig engelsk te kalender✦ eller en kalender fylt med kapsler til kapselmaskinen du har fra før, det kan jo være en god måte å huske å sette seg ned og ta fem minutter i en ellers veldig hektisk måned♥ Kalendere fylt med velvære Som sagt er jo Desember ofte usedvanlig hektisk og fylt opp med ting som skal gjøres og deltaes på, så da kan gjerne en adventskalender fylt med velvære være med å senke skuldrene og gi en litt roligere måned. For selv i en så travel måned er det viktig å prioritere seg selv og huske at hvile er et viktig gjøremål, uansett om hvile er en pause eller en spakveld♥ Både Rituals og The Body Shop har egne, digge spa-kalendere, jeg personlig har ikke testet noen av de, men både søster og svigerinne har testet og vært superfan og jeg vet de ønsker seg kalenderene i år også, så de må jo være digge! Er du på utkikk etter et litt rimeligere alternativ, så var denne winter wonderland✦ kalenderen skikkelig søt! TIPS! om du overrasker partneren din med en velvære kalender, så får du en ekstra avslappet og glad partner i desember, det er jo luksus! Selfcare kalender✦ til mannen er heller ikke feil, ren luksus å ha en mer avslappet og gladere mann i desember også, har forstått at denne kalenderen flyr ut av butikken like raskt som den kommer inn, så her gjelder det å være om seg, om du vil overraske mannen i ditt liv♥

Rituals winter wonderlandSelfcare kalenderAdvent for alle - omvendt adventskalender Denne kalenderen 'Advent for alle'✦ gir like mye til andre som til deg, bak hver luke ligger det en veldedig organisasjon som får ti kroner donert per kalender, man kan selvsagt også gi mer om man vil. Med denne kalenderen er man med å gi en bedre Desember til mange andre også♥ "Alle organisasjonene som gjemmer seg bak lukene, holder til i Norge og er godkjent av Innsamlingskontrollen, medlem av Innsamlingsrådet eller grundig sjekket av oss. Dermed kan du være trygg på at pengene dine går dit de skal." Denne kalenderen kan også være fin for familier, god å tipse arbeidsgivere om, eller gi til noen som har alt, inkludert et godt hjerte. Denne er min favoritt♥ og jeg håper du vil være med å spre ordet om denne kalenderen også!

Jeg mener i hvert fall bestemt at det alltid er lov å gjøre små ting for å få litt krydder, morro eller kos i hverdagen! Og for meg, oss har adventskalender vært et uventet frisk pust i en travel hverdag, med små overraskelser og opplevelser på grunn av de små lukene. Så, blir det kalender på deg i år?♥ Dette innlegget inneholder annonselenker - annonselenker gir meg muligheten til å få en liten prosentandel av eventuelle kjøp dere gjør basert på mine tips, ingen av produktene nevnt er sponset eller avtalt.

______________

Følg meg gjerne på @nathaliefli

Du kan også følge taggen #NateTipser for alle mine tips!


♡ Nathalie

169 views0 comments

Recent Posts

See All