#NATETIPSER - JULEGAVETIPS

Annonse / Inneholder annonselenker✦ Julen nærmer seg med stormskritt og jeg vet av erfaring at det å finne på julegaver til alle de som ønsker seg lite til ingenting og allerede har det meste, er en utfordring. Så derfor tenkte jeg å ha en liten serie med innlegg frem mot jul, med julegavetips i ulike kategorier og sjangre, så kanskje du får et godt tips til en julegave - eller til deg selv ;) I dette første innlegget i serien "Julegavetips" tenkte jeg å bruke min egen ønskeliste som inspirasjon, he-he. Jeg synes alltid det er gøy å se andres ønskelister og finner merkelig mye inspirasjon til min egen på den måten. Og selv om man er voksen, så er det så lov å ønske seg ting og tang, både som man trenger, og kanskje egentlig ikke trenger. Så, her kommer Nate's (og deler av Skjeggets) ønskeliste som første julegavetips-innlegg: GAVEKORT: Vi ønsker oss alltid gavekort, for det er alltid ting vi trenger/vil ha, som gjerne koster litt mer enn hva vi har tenkt å ønske oss - men med gavekort så får vi en liten del av summen til det vi egentlig ønsker oss! I år står gavekort på Coop Obs, Jernia og IKEA høyest på gavekort listen, men vi har også gavekort på Let's Buzz, vår favoritt tattoverings sjappe på listen, lov å drømme litt! Og det å gi gavekort trenger ikke være kjedelig! Finn gavekort som virkelig vil være til glede for mottakeren, tenk utenfor boksen - for de fleste steder og bedrifter tilbyr gavekort! Veldig gøy å pakke inn gavekortet i en stor pappeske fylt med ved f.eks også, sånn at mottakeren ikke skjønner hva det er med en gang. TIL KJØKKENET: Det er alltid greit å ønske seg noen av tingene man trenger på/til kjøkkenet til jul, det er ting som er enkelt for folk rundt en å få fatt i og våre foreldre er i hvert fall opptatt av å kjøpe fornuftige gaver. - Victorinox brødkniv.✦ I år ønsker vi oss en skikkelig god brødkniv, da vår synger på siste verset og Skjegget har gjort research og bestemt at Victorinox sin brødkniv er den vi vil ha. - Bitz kaffekrus.✦ Vi er blitt voksne og etablerte, og da burde vi ha en samling med kaffekopper til feiringer og kaffebesøk, vi har ikke funnet de riktige kaffekrusene før vi fikk to Bitz kaffekrus i gave av @inspospira i fjor, og begge elsker de. De er pene, holder varm drikke varm og er gode å drikke av, så derfor har vi ført Bitz kaffekrusene på ønskelisten i år, så kan samlingen vokse! - Hardangerbestikk.✦ Vi har allerede samlet på Hardangerbestikk i noen år, og det er alltid en god ting å ønske seg til jul. Mine folk er ofte i Hardanger og får tidvis fatt i deler til oss på fabrikkutsalget i Kinsarvik, men det er også ofte gode tilbud på Hardangerbestikk før jul. I år ønsker vi oss fullt bestikk-sett. Vi har både Hardangerbestikk og noe IKEA bestikk, det sistnevnte synger også på siste verset så på tide å bytte ut, da vil vi ha Hardangerbestikk, som vi vet vil leve lenge, mamma har hatt sitt så lenge jeg kan huske uten å måtte bytte ut. Liker!

Bilde av jule-dekket bord i den gamle leiligheten vår, selvfølgelig med:

- Hardangerbestikk.

INTERIØR: Er vel ingen stor overraskelse at jeg ønsker med interiør til jul, i tillegg til å være interiør-nerd, så er det en del ting vi mangler til huset enda og det er jo alltid greit å ønske seg de tingene til jul! Her er bare et lite utdrag av tingene jeg ønsker meg, for ønske eller drømmee listen er lang! - Vegghylle til kontoret.✦ Jeg klarer ikke slutte å tenke på denne vegghyllen, og mener den hadde vært så søt på kontoret vårt når det endelig blir ferdig, med litt pynt og kanskje en plante eller to. Åh, som jeg gleder meg til å innrede! Og alltid greit å ønske seg ting man trenger, når man pusser opp og innreder et helt hus, blir det dyrt, så alt som havner under treet blir en glede(!) for oss! - Andre ting til kontoret:✦ Nå når vi snart, endelig får kontor så ønsker jeg meg kontor-ting. Pene, praktiske og gøye kontor ting som vil gi meg en boost i kreativiteten og motivasjonen! Gleder meg sånn til å ha et fint kontor å jobbe på! Noen ting er allerede på plass (planlegger by heart), men det er noe gøy med å bli overrasket med ting altså! - Lampe. Om du har fulgt med på instagram så har jeg delt om at jeg jakter den perfekte lampen til å ha over sofakroken, på den nye veggen. Og en følger tipset meg om en som jeg ikke klarer å slutte å tenke på, så nå står den på ønskelisten til jul! - Julepynt. Nå har vi et helt hus jeg kan fylle med julestemning og kos! Men det er jo relativ nytt, så mengden julepynt er ikke tilsvarende størrelsen jeg har å fylle, derfor har jeg ønsket meg julepynt til jul de siste årene. Og det har blitt en veldig gøy tradisjon! Jeg/vi har fått noe arvet julepynt av besteforeldre og foreldre, noe tradisjonell julepynt og noe trendy julepynt. På den måten får vi en god, fin mix av julepynt som vil vekke minner i mange år.

Et utsnitt av julepyntet hus hos oss i fjor. Nytt, gammelt og diy i skjønn harmoni! SELFCARE: Selfcare er digg det og romjulen er en god tid for å utøve litt ekstra selfcare, så derfor pleier jeg å ønske meg litt selfcare og kos til jul, så er jeg forberedt og klar for romjul! - Tøfler. Jeg elsker, elsker tøfler! Og huset er gulvkaldt, så vi går konstant i raggsokker eller tøfler og dermed så bruker vi de opp. hehe. Derfor står nye tøfler på ønskelisten i år, og da spesielt tøfler av typen "trakker rett inn digg pels". - Ansiktsmasker og kremer.✦ Er ikke så voldsom på hudpleie eller sånt, men jeg elsker en god ansiktsmaske og litt spa-følelse, så i år ønsker jeg meg påfyll av favoritten min✦, i tillegg til ansiktsmasker og kremer av flere slag, det er noe jeg elsker å ha flere av for jeg bruker begge deler opp veldig fort! - Dagslys lampe. De siste årene har jeg opplevd at en lang, kald og mørk vinter ikke er bra for kroppen og sjelen min, så en av tingene jeg har tenkt på å gjøre for meg selv, er å bruke en dagslys lampe jevnt gjennom vinteren. Men med et helt renoveringsprosjekt gående så er det ikke på prioriteringslisten, så derfor ønsker jeg meg den til jul, kanskje den dukker opp under treet og jeg kan få testet det! - Telys, kubbelys og kronelys. En del av renoveringen som gjenstår er å bytte vinduer, ytterdør og etter isolere deler, det betyr at vi fortsatt har et veldig kaldt hus (når det er kaldt ute) og derfor går vi igjennom en god del levende lys på vinteren, da de er med på å holde varmen. Sånt synes jeg alltid det er greit å ønske seg til jul, det kan bli små ekstra-gaver og vi får alltid brukt de opp!

- Tøfler. Fikk du noen julegavetips nå? Eller kanskje noen tips til din egen ønskeliste? ♥ Jeg fortsetter på denne serien fremover, så kom gjerne med ønsker! Dette innlegget inneholder annonselenker - annonselenker gir meg muligheten til å få en liten prosent andel av eventuelle kjøp dere gjør basert på mine tips, ingen av produktene nevnt er sponset eller avtalt. ______________

Følg meg gjerne på @nathaliefli

Du kan også følge taggen #NateTipser for alle mine tips!


♡ Nathalie

238 views0 comments

Recent Posts

See All