#NATETIPSER - JULEGAVETIPS: SMÅ BEDRIFTER. DEL 1

Annonse // Inneholder produkter som har blitt gitt meg i gave. Om det er noe vi har lært i løpet av de siste årene så er det viktigheten og sårbarheten til små bedrifter. Små bedrifter er viktig for norsk økonomi og for lokalt samfunnsliv (kilde: SMB). Små bedrifter = arbeidsplasser, selv på steder der det gjerne eller ikke er så mange arbeidsplasser, så det er blant annet viktig for at vi skal kunne beholde de fine distriktene våre. Og ikke minst er gleden for både små bedriften og kunden ved å ha muligheten til å handle lokalt og motta varer eller tjenester som man vet det ligger enormt med sjel og arbeid bak - utrolig viktig! Så i år, i jakten på gaver til "den som har alt" (det som absolutt gikk mest igjen da jeg spurte hvilke julegavetips som var ønsket) vil jeg sette fokus på små bedrifter og tipse om noen utrolig fine små bedrifter rundt om i vårt land, og oppfordre deg til å handle lokalt i årets julegave jakt! IKKJELITE Først og fremst vil jeg tipse om "ikkje lite" - et helt genialt konsept for oss som ønsker å handle mer lokalt, støtte små bedrifter og ikke minst finne kreative gaver. Nettsiden fungerer som en oversikt over små bedrifter både lokalt og på nett, i tillegg kan man handle et lite utvalg av produktene fra de små bedriftene direkte på nettsiden, så her kan du uten tvil finne den perfekte julegave!

Sjekk også ut @ikkjelite på instagram, her finner du tips til og for små bedrifter! MILANOIRE Milanoire er en liten bedrift i Oslo, som tilbyr håndlagede, unike produkter til hjemmet. Bedriften ble startet som en hobby under pandemien, men har nå utviklet seg til en bedrift som består av nettbutikk og et studio i Oslo for kunst og kreative prosjekter. Mitt julegavetips fra Milanoire blir de fantastiske, håndlagde lysene hun tilbyr, for da i tillegg til å gi et lite kunstverk i gave, så gir man bokstavelig talt lys og varme. Hva er vel skjønnere enn det?

Annonse - lysene fikk jeg i gave. De finner du her og her. Og et bonus tips: Da jeg åpnet min pakke med disse to nydelige lysene, smeltet hjertet mitt helt, for gleden av å motta kropps lys som faktisk ser ut som min kropp...ser ut som meg. Det er uvurderlig. HULDRAFJELL Huldrafjell holder til på Stord i Vestland, og er en liten bedrift som i tillegg til å ha stort fokus på bærekraft og sirkulær økonomi og derfor produserer mesteparten av produktene i gjenbruksstoff, resten i økologisk materiale - faktisk skaper arbeidsplasser for både lokale, flyktningkvinner og andre som trenger språk eller arbeidstrening. Hos Huldrafjell kan du finne fine julegaver til folk i alle aldre, jeg digger mange av produktene og ikke minst det bedriften står for. Sjekk ut nettbutikken deres her.


Lite bonus tips: Jeg har brukt å kjøpe større nett på diverse butikker som jeg legger alle julegavene i når vi har de med oss til familien, Huldrafjell har fine nett som passer perfekt til det her. ♡ Jeg håper du vil ta en ekstra titt innom en liten bedrift eller fem, i jakten på julegavene i år. Det er definitivt mulig å finne den perfekte julegaven hos en liten bedrift. Sjekk ut oversikten til ikkjelite her for enda flere tips til små bedrifter du kan handle hos, og følg med videre for flere innlegg med julegavetips fra små bedrifter her hos meg. ______________

Følg meg gjerne på @nathaliefli

Du kan også følge taggen #NateTipser for alle mine tips!


♡ Nathalie

182 views0 comments

Recent Posts

See All