#NATETIPSER - JULEGAVETIPS: TIL BESTEFORELDRE

Jeg spurte på Instagram om det var noen eller noe spesielt man ønsket tips til, og det var helt klart Besteforeldre og andre "som har alt" som gikk igjen mest. Jeg skjønner det kjempegodt, det er helt klart besteforeldrene vi bruker mest tid på å finne på noe til her også, men vi har likevel funnet noen gode julegaver som har gått igjen til våre egne, fordi de har vært godt mottatt og stor suksess. FOTO GAVER: En av tingene som har vært størst suksess til våre egne foreldre og besteforeldre, er fotogaver av forskjellige typer. For eksempel: - Fotokalender. Man kan velge bilde for forside og hver måned selv, vi har prøvd å få mest mulig gruppebilder og bilder fra gode stunder med, men også valgt barn/barnebarn som har bursdag den måneden - til den måneden. Ekstra stas når man har bilder som kanskje ikke besteforeldrene har sett enda, kanskje holde en liten photoshoot? - Fotobøker. Denne slo spesielt godt an det året vi var på ferie sammen med foreldrene til Skjegget, vi laget fotobøker med bilder fra ferien og gav til foreldrene til jul. Boken kommer fortsatt frem innimellom når vi er på besøk, for det er noe ekstra koselig og fint med å ha en samling av bilder i en bok/album - ikke bare på nett. - Fotografier i rammer. Både besteforeldre og foreldre her har fått bilder i rammer av oss. Nå hører det litt med at jeg er den eneste som oppfordrer (påtvinger?) til gruppebilder og photoshoots på begge sider av familien, så jeg har et lager med bilder fra opplevelsene våre, som vi har fått fremkalt og rammet inn. Men det er fortsatt tid for deg å få tatt bilder av "hele gjengen" eller barn, barnebarn og fremkalle og ramme inn. Det er mange fine, rimelige rammer på både Ikea, Jysk, Clas Ohlson og Rusta blant annet.

HJEMMELAGET: Uansett hvor stor eller voksen man er, så er det alltid gøy å både gi og får noe som er hjemmelaget, det er litt ekstra kjærlighet i det. Så om du har tid og kreativiteten så kan en hjemmelaget julegave være mindt i blinken! Tidligere har jeg brodert små broderier til besteforeldrene til Skjegget og til min bestefar, såkalte "Geriljabroderier" som slo veldig an og er snakket mye om nå flere år etterpå! Vi har også laget egne krydder oljer, krydderblandinger og jeg har bakt julebrød som de har fått på julaften. Det er alltid stas med mat man slipper å lage til selv! Jeg vil tipse mer om hjemmelagede gaver både på Instagram og her frem mot jul, så følg med om du trenger tips. ♥ INVITASJONER OG OPPLEVELSER: Noe av det våre besteforeldre ønsker seg hver jul nå, etter vi begynte med det for noen år siden, er invitasjoner og opplevelser. Og det fine med dette er at man får både tid med besteforeldrene, nye minner og man kan velge ut i fra budsjettet ganske greit. Vi har laget fine gavekort selv, med tekst som forteller hva vi skal og et tidsrom når det blir, f.eks inviterte vi besteforeldre til Skjegget på en bedre middag hos oss i Januar, også fant vi en helg som passet og de fikk komme til duk og dekket bord, og et måltid som ikke er noe de typisk ville laget selv, det var en liten opplevelse for begge parter! Forslag til ting man kan invitere besteforeldre med på: - Middag hjemme hos deg/dere. - Middag på restaurant. - Show/Stand up eller lignende. - Tur i skogen med f.eks grill og pølser. - Bowling/Biljard eller lignende. - Lunsj på restaurant. - En reise. - En kjøretur til en fin plass + middag. - Filmkveld med snacks hjemme hos deg/dere. - Kvelds med f.eks bakst/vafler.

Personlige gaver og fine opplevelser er kanskje det beste man kan gi, tenker jeg ♥ Kanskje du har et godt tips til besteforeldre også? Legg igjen en kommentar da vel! ______________

Følg meg gjerne på @nathaliefli

Du kan også følge taggen #NateTipser for alle mine tips!


♡ Nathalie

222 views0 comments

Recent Posts

See All