#NATETIPSER - PAKKEKALENDER FOR VOKSNE

Updated: Nov 2, 2021

Annonse - Inneholder annonselenker.✦ Adventskalendere er gøy, pakkekalender er enda gøyere. I hvert fall om det ligger litt tanker og planer bak innholdet, i fjor hadde vi ikke pakkekalender på grunn av tidspress og renoveringen, og vi angret! Så i år blir det pakkekalender - men med en vri, vi har jo nemlig også denne Sinful adventskalenderen✦, så vi har avtalt at vi skal kjøpe tolv pakker hver, også åpner vi pakkekalender og Sinful annerhver dag hver. Da vi hadde pakkekalender sist, i forfjor ble jeg spurt om tips til hva man putter i adventskalenderen til hverandre, så tenkte å komme med noen tips i dette innlegget - kanskje du kan overraske partneren med en koselig Desember! Så her kommer tips til pakke kalender til kjæresten♥ Innlegget inneholder nå 60+ tips: Og jeg vil fylle på den frem til Desember, når jeg kommer på flere ting!

Til begge♥: ♡ Sjokolade, fordi det er aldri feil! ♡ 'Gavekort' på tjenester (vaske, bake, lage middag o.l). ♡ 'Gavekort' på massasje, fotbad eller lignende, som man utfører selv, alltid en stor suksess her! ♡ Om dere har barn: 'Gavekort' på alenedag, sove lenger eller lignende! ♡ Julekaker. ♡ Julepynt og julekuler, noe som kan vekke minner i fremtiden! ♡ Samtalekort, for å lære hverandre enda bedre å kjenne (se her!) ♡ Et spill for kjærester, for eksempel dette✦ ♡ Flakslodd! Vinn-vinn om man vinner!

♡ Flakskalender, gjerne da i luke nummer en!

♡ Popcorn, med en lapp "i kveld ser vi favoritt julefilmen DIN". ♡ Frokost på sengen, dån!♥ ♡ Små lapper med gode ord, komplementer eller ros♥ ♡ Små godterier eller snacks som partneren er glad i. ♡ Krydder, oljer og digg til kjøkkenet.

♡ Hansker, skjerf og ull. ♡ Blader/Magasiner, gjerne noe innenfor interessefeltet til begge, eller hver enkelt! ♡ Spill: Brettspill, kortspill eller spill på konsoller - noe som kan gjøres sammen helst! ♡ Pysjamaser, i fjor kjøpte jeg matchende julepysjer til oss, det var veldig gøy! ♡ En lapp med teksten "Overraskelse i kveld" også lager man god middag, tenner lys♥ ♡ En lapp med teksten "Overraskelse i kveld" også tenner man lys på soverommet ;) ♡ Noe dere har manglet til huset. ♡ Bilder - Fremkalt og eventuelt satt i ramme, av dere eller en opplevelse dere har delt♥ ♡ Sexy bilde(r) ;) ♡ Julebrus, kakemenn og annet juledigg! ♡ Lapp hvor det står "i kveld skal vi ha datenight" og sett i stand en datenight, middag, kino, bake julekaker eller en opplevelse. ♡ Arranger juleverksted, legg et hint om det i kalenderen. ♡ Puslespill. ♡ Romantiske lapper, kanskje et dikt? ♡ Julehefter, du vet de som kommer i butikkene før jul? Kos! ♡ Leketøy, til begge eller som kan brukes på deg ;) ♡ Julesokker! Med gøye ting, fordi det er gøy! ♡ Bøker. ♡ Personlig bokmerke, lag det selv for hånd eller på Canva, eller bestill på nett. ♡ Skrivesaker, klistremerker og sånne småting som er praktisk, men kjedelig å kjøpe selv! ♡ Søt julekopp og en god kaffe/te/kakao!

♡ Julekaker. ♡ En eske med frokostblanding og en søt juleskål! Til ham♥: ♡ Sokker, spesielt julesokker har slått godt an her!

♡ Øl, pakk de gjerne inn og sett de i kjøleskapet, ikke så stor overraskelse, men digg på Fredager! ♡ Velvære produkter, fordi digg!

♡ Slips/sløyfer, eller annet til jule-antrekket. ♡ Verktøy/Hobbyting. ♡ Boksere, litt kjedelig, men kanskje du kan finne en gøy en? ♡ Truser (Ja, på deg - få han til å åpne buksen;)) ♡ Leketøy ;) ♡ En lapp hvor du skriver noe frekt du vil gjøre senere. ;) ♡ Barbersaker, skjegg olje, shampoo o.l. ♡ Hårvoks eller annet som brukes i håret. ♡ Kaffekrus, gjerne noe popkulturelt som mannen digger! (Finner mye her!✦) ♡ Fidget ting ♡ Til gameren: Spill! Til henne♥: ♡ Julepynt, julekuler og lignende. ♡ Kaffe eller kakao (sjekk denne✦) ♡ Sokker, julesokker eller myke, gode sokker! ♡ Smykker og tilbehør, det finner mye av dette som ikke er så dyrt, og mye som f.eks bare er gøy til jul! ♡ Interiør og pynt. ♡ Øl, vin eller lignende. ♡ Velvære produkter, gjerne noe som hun bruker allerede. ♡ Negelakker. ♡ Såper, gjerne noen ekstra digge. ♡ Håndkrem. ♡ Kroppsskrubb. ♡ Leppepomade. ♡ Ansiktsmaske. (Superanbefaler denne!✦) ♡ Duftlys. ♡ En juleblomst. ♡ Vil du imponere? En kjole hun har ønsket seg♥ ♡ Pent undertøy. ♡ Eller frekt undertøy ;) Fikk du noen gode tips nå? Eller kanskje du har et tips du vil dele? Legg igjen en kommentar♥ ______________

Følg meg gjerne på @nathaliefli

Du kan også følge taggen #NateTipser for alle mine tips!


♡ Nathalie

214 views0 comments

Recent Posts

See All