#NATETIPSER: VALENTINES GAVER

Annonse / Inneholder annonselenker✦ Februar nærmer seg og med det følger Valentines day - selvom jeg egentlig er enig i at det er en unødvendig dag. (vi i hvert fall er klissete når det passer oss og forelsket hver eneeste dag.) så føles det litt nødvendig å ha noe å se litt frem til i år, og dette er en dag som ikke kan avlyses, for vi er da hjemme, sammen hver dag uansett :`) Så i år skal vi ha ekstra digg middag, og jeg skal overraske med en liten gave til Skjegget (også håper jeg han har tatt hintene og skal overraske med en liten gave til meg..). Og tenkte derfor å tipse om en masse fine, søte og morsomme gaver jeg fant i jakten på årets Valentines oppmerksomhet, i tilfelle du kan få bruk for det eeller du kan sende lenken til innlegget til partneren din, som hint om at du vil ha en oppmerksomhet 😇 BLOMSTER Før jul, kjøpte jeg en bukett med blomster til Skjegget, og han ble skikkelig glad! Noe hverken jeg eller han visste at han kom til å bli, men hvem blir ikke glad for en blomsterkvast liksom? Så blomster er alltid en sikker vinner! Røde roser er jo blitt selve "symbolet" på kjærleik og valentines day, og det finnes rosebuketter i mange ulike størrelser og varianter, bare se HER. Og et lite tips fra meg er også å forsøke å finne ut hva som er favorittblomstene til partneren før du bestiller, jeg kan sette pris på en flott bukett røde roser, men jeg ville foretrukket en bukett peoner, vårblomster eller lignende, livet med en interiørnerd..

Om en vanlig blomsterbukett blir for kjedelig, så fant jeg de super søte bamsene HER✦, som kan være et fint alternativ, eller kanskje denne LEGO BUKETTEN✦ vil være det perfekte til din partner? Begge deler er i hvert fall gaver som vil bli husket, og som gjerne varer lengre enn en vanlig. blomsterbukett, eller kanskje en BALLONGBUKETT er den perfekte oppmerksomheten? Så mange vaalg, jeg vil ha alle! :`) FOR GØY Det er jo en fin dag å ha det litt gøy på, så hvorfor ikke kjøpe gave som kan være med å skape en gøy opplevelse for begge? For eksempel så synes jeg denne FuelBox virker spennende, det kan være både gøy og bra for forholdet? Eller hva med en diy-dag og lage denne✦ figuren sammen? Kan bli både gøy og et fint minne! Jeg tenker at denne sjokoladefontenen✦ hadde det blitt god stemning av, skjær opp frukt, bær og ha marshmallows, sitt og dypp i sjokolade og vær lykkelig 😋 FREKKE GAVER Valentinesday er jo også en glimrende anledning for å gi eller få noen frekke gaver også ;) Har du fulgt med, så vet du at jeg mener frekke gaver er både gøy å gi og gøy å få, og jeg vet at mottakeren her i hvert fall digger det. ;) Deler noen anbefalinger: Til henne: - Womanizer✦, som er leketøyindustriens gave til kvinns, den fortjener alle å ha en av i skuffen. - Og en liten, men digg✦ greie, som er perfekt å snike med seg på tur også, denne var i Sinful kalenderen vår, og den slo an her. ;) Til ham: - Denne her✦, som jeg ikke utdyper mer om om, får Skjegget i valentines pakken, fordi hvorfor skal ikke mannfolkene våre også ha litt leketøy? - Disse eggene✦ har vi god erfaring med, de gir det lille ekstra, anbefales! - Og denne her✦ er sikkert helt vill, og perfekt gave til en gadget-mann som ellers har alt! Til par: - Massasjeolje✦ eller glidemiddel✦, som er svanemerket og økologisk, ting som i hvert fall er viktig for meg, det er ingenting som er mer turnoff enn kløe og allergiske reaksjoner. og begge deler er ting som er litt kjedelig å kjøpe, men litt gøyere å få i gave, for det kommer gjerne med en plan ;) - Leketøyboksene✦ til Sinful er jo gøyale, veldig fine som gave! - Og om dere ikke allerede eier en vibrerende penisring✦, get one! SMÅ OPPMERKSOMHETER Og er det ikke helt din greie noe av dette, men en liten oppmerksomhet hadde vært koselig likevel, så kan du for eksempel sjekke ut denne✦ eller denne✦ kaffekoppen, de synes jeg var supersøte, spørs om ikke en av de havner i v-day pakken til Skjegget ;) Eller kanskje disse rosebladene✦, de kan jo skape både romantisk og god stemning! Stort pluss at de kan samles sammen og brukes flere ganger!

Og se de søte sokkene da! De finner du HER. Ellers så slå man heller aldri feil med sjokolade, en god middag, en flaske vin eller en god massasje. Gir du partneren din noe til Valentines, eller dropper du det helt? ______________

Følg meg gjerne på @nathaliefli

Du kan også følge taggen #NateTipser for alle mine tips!


♡ Nathalie

39 views0 comments

Recent Posts

See All