STUEKROK GUIDE

Annonse / Inneholder annonselenker✦ De spørsmålene som oftest går igjen på Instagram går på interiør, veggfarger og alt som har med det å gjøre, derfor tenkte jeg at jeg skal sette sammen små innlegg med all informasjonen om hvert rom/område. På den måten er all informasjonen samlet og det blir lett for deg å finne igjen svaret på det du lurer på ♥ Og jeg begynner med den "nye" sofakroken vår og de nyeste bildene av den!

Nå etter halvannet år i dette huset begynner vi endelig å bo oss inn og finne løsninger og ta valg som gjør huset mer vårt. For noen uker siden skulle jeg egentlig bare vaske trekket på vår gamle sofa (se her), men i prosessen og på under et døgn hadde jeg bestemt at vi måtte ha en annen sofa, kjøpt ny på finn.no og solgt vår. Impulskontroll? Hva er det? Men noen ganger så ser man bare løsningen om må gå for det, og vi ønsket oss en sofa med bredere sjeselong slik at vi kan sitte der begge to (jakliss) og det er digg at man kan vaske trekket på Ikea sofaen, men det tåler mye mindre enn "skikkelig" møbeltekstil, som de fleste kvalitets sofaer har, så jeg savnet å kunne bare vaske en flekk, i stedet for å måtte ta av hele trekket. Med ny sofa meldte også behovet mitt for å få sofakroken lunere, mer fullstendig. Hadde kvernet på en ide en stund, også bestemte jeg meg for å gjøre det (se her du). Nå er sofakroken vår blitt mer vår stil, lunere og vi koser oss på kalde høstdager foran tven!

Veggfarger: - Hovedveggfarge Jotun Washed Linen. - Farge i taket Klassisk hvit. - Farge på firkant Jotun Varmgrå. Gulvet er Opus XL fra Monter. Møbler: Sofaen er fra Bolia og heter Sepia. Vi kjøpte vår på Finn. Sofabord: - Det lille grå er arvegods og malt med tre stjerners gulvmaling, i fargen Kalkgrå. - Rottingbordet er fra IKEA og heter Stockholm, men det er utgått. Sidebordet er en puff fra Søstrene Grene, med en dekktallerken oppå. Blank vase oppå er fra Nille, kjøpt i høst. Hvit liten vase er fra IKEA, men også utgått..

Bildevegg: - Hvit stor ramme fra Clas Ohlson. - "Eikerammer" er fra Nille og lokal fotobutikk. - Stor "Chin chin" poster er fra Weiidesign, her. - Poster med rosa bakgrunn og benk, og lite liggende bilde er fra Nille. - Resten av bildene er fotominner fra en ferietur. Planteopphenget er en hylleknekt fra IKEA, de har tilsvarende på Clas Ohlson og Rusta blant annet. Potten er en gammel fra Søstre Grene og planten er en sølvranke.

Puter: Fra toppen - Avlang brun pute, putetrekk✦ og pute✦. - Hvit pute med fjes er fjorårets fra HM Home, så den finnes ikke mer. - Brunt kordfløyel trekk✦. - Brunt "klumpetrekk", dessverre utsolgt i brunt i 50x50✦, men de har inne i 90x50✦. - Brunt teddy trekk, mitt er i 60x60✦. Det finnes også i 50x50✦ og 60x40

Håper du fant svaret på det du lurte på! Men ikke nøl med å spørre om det er noe du lurer på! - Dette innlegget inneholder annonselenker - annonselenker gir meg muligheten til å få en liten prosent andel av eventuelle kjøp dere gjør basert på mine tips, ingen av produktene nevnt er sponset eller avtalt. ______________


Følg meg gjerne på @nathaliefli

Der kan du også følge taggen #NateTipser for alle mine tips!


♡ Nathalie

51 views0 comments

Recent Posts

See All