TEMAUKE: HVA ER DET?

#NateTipser Jeg har en sånn hjerne som samler på så mye forskjellig informasjon, tips, råd, lifehacks, kunnskap og til tider tull. I tillegg har jeg jobbet med så mye forskjellig, studert og kurset meg i diverse og har klart å få en del livserfaring etterhvert. Og jeg elsker å få dele noe av det jeg kan eller vil vite mer om med dere! Så for å få ut mye av informasjonen jeg sitter på, startet jeg på Instagram i fjor, med "Temauker". Da går jeg dypere inn i et tema og holder meg til det temaet hele den uken, har på Instagram dekket flere ulike temaer allerede og alle de er eller vil komme som innlegg på magasinet her også.

Om du vil se flere innlegg fra temaukene, sjekk ut kategorien "Temauke" eller hashtaggen #NateTipser på Instagram. Og er det et tema du vil jeg skal ta opp eller finne ut mer om, legg igjen en kommentar her eller send meg en melding på Instagram! ______________

Følg meg gjerne på @nathaliefli

Du kan også følge taggen #NateTipser for alle mine tips!


♡ Nathalie

19 views0 comments

Recent Posts

See All