TORSDAGS TANKER

Annonselenker✦ Jeg ønsker at dette nettmagasinet (ja, jeg nekter å kalle det blogg😂) skal være en god miks av alt som opptar meg, akkurat som @nathaliefli er. Og med det, begynner jeg med "Torsdags tanker", hvor jeg vil dele noen tanker og ting som opptar meg for tiden.

♡ Denne uken både fliselegges kjøkkenet, det skjer ting i kjelleren og jeg har mange små prosjekter og jobber som skal gjøres. Det er kaos over hele huset, jeg mener det HELE! Og jeg kjenner det skal bli deilig når noe ENDELIG er helt ferdig. For selv om vi har bodd her i litt over et og et halvt år nå, så blir kjøkkenet det første rommet som blir helt fullført og ferdig når vi endelig har flisene på veggen! ♡ Takknemlighet er den siste tidens ord, for jeg er så takknemlig for så mye. Takknemlig for at Skjegget og jeg står støtt som et team gjennom absolutt alt som blir slengt vår vei og sammen bygger både et hjem og et liv som vi ønsker. Også takknemlig for at jeg den siste tiden endelig har begynt å se resultater av all jobben jeg gjør hver dag, for å leve det livet jeg vil. Og så utrolig takknemlig for at familien og våre nære er friske og glade, håper det fortsetter sånn.

♡ Apropos Skjegget, er ikke han grei som blir med på photoshoot når jeg får samarbeid med Cubus? Skikkelig kjekk i skjorten sin og. Til og med lørdag 20.11 får du 20% avslag på alle ordinære varer hos Cubus med koden nathaliefli20. ♡ Denne helgen skal vi på årets første julebord, og de neste.. tre helgene etter er også fylt opp med julebord og julefester. Men så er dagens store overskrift i Bergens Tidende at vi har ny smitte rekord i Bergen, igjen.. Så nå føler jeg hele julens planer står i fare for å avlyses og at vi igjen skal måtte isolere oss innendørs. Har jo akkurat begynt å bli vant til å gå ut av huset for ting igjen, så det er jeg ikke klar for. Det viktigste er selvsagt at alle holder seg friske og at sykehusene våre ikke blir overbelastet, men nå begynner dette å bli veldig vanskelig å forholde seg til. ♡ Tenke positivt! Prøvde å finne meg en ny kjole til årets julebord-runde, men har ikke funnet noen jeg liker bedre enn de som allerede henger i skapet, så i år blir det akkurat samme kjolen som på forrige julebord, det går vel greit når det er to år siden sist? ♡ Og det er heldigvis snart tid for å pynte til jul, tar en liten tur opp på loftet hver dag nå og henter ned litt og litt, så blir det koseligere og koseligere her i huset. Vi har ikke så veldig mye julepynt, så et par nye ting har funnet veien hit også: - Denne krukken✦ er kommet i posten, har sett etter lignende i et par år, for den er perfekt til dekorasjoner, så nå må jeg bare komme meg på Hageland og kjøpe svibler så blir den skjønn. - Pepperkake puten✦ fra Lagerhaus hadde jeg så lyst på i fjor, men den forsvant ut av butikkene i rekordfart, i år var jeg så heldig at jeg fikk den av min søster♥ - Nille har 50% rabatt på lyslenker og utebelysning, som er noe av det koseligste med all pynten synes jeg, så noen nye lyslenker har det også blitt. ♡ Det er også nedtelling til julekalender tid, jeg gleder meg til å overraske Skjegget med frekk kalender fra Sinful✦ og pakkekalender annenhver dag. Det blir jo også små lyspunkt i hverdagen hele Desember.

♡ Noe av det kjekkeste jeg vet er å overraske nære og kjære med ting jeg vet de vil bli glade for, så gleder meg til en Desember full av muligheter til å overraske og glede! Del gjerne med meg om du har noen søte små måter å overraske på. ♡ Ellers er jeg så hektet på CSI om dagen, at all ledig tid går til det. Alle seksten sesongene ligger på Viaplay og jeg sluker det episode for episode. Tv-Krim er favoritten og CSI var den første kjærligheten, en jente glemmer aldri den første kjærligheten. 😂 Tror Skjegget gleder seg til vi har rundet det og endelig kan se på noe annet igjen da. Litt konkludert så skal jeg klare å kose meg denne førjulstiden også, uansett hva som skjer med smittesituasjon og alt annet. Det er mye å se frem til i hvert fall ♥ Og mye bra tv å slå i hjel tid med. Dette innlegget inneholder annonselenker - annonselenker gir meg muligheten til å få en liten prosent andel av eventuelle kjøp dere gjør basert på mine tips, ingen av produktene nevnt er sponset eller avtalt. ______________

Følg meg gjerne på @nathaliefli

Og ha en skjønn dag videre!


♡ Nathalie

37 views0 comments

Recent Posts

See All