TORSDAGS TANKER

Annonselenker✦ God torsdag! Ja for wow, det er torsdag igjen! Er det flere som føler tiden flyr altfor fort for tiden? Om noen få, små dager er det første søndag i advent allerede og julen nærmer seg med stormskritt! Det positive er at nå kan jeg fint pynte til jul og ha juleverksteder, ta juletreet ned fra loftet og endelig nyte julestemningen!

♡ Kjøkkenet nærmer seg endelig ferdig fliselagt, og som det gledes! Endelig vil første rom stå helt ferdig, eller det vil si: Nå med flisene noenlunde på plass har jeg bestemt meg for at jeg må ha et skap over kjøleskapet, det er "waist of space" og ser uferdig ut. Så som vanlig så lager jeg flere prosjekter, når vi er i gang med prosjekter! :') Men det blir digg å ha ferdig kjøkken, forhåpentligvis til jul! ♡ Kjelleren har vi helt gitt opp å håpe at blir ferdig til jul, det blir nok godt utpå nyåret før den er ferdig, når man totalrenoverer er det alltid uforutsette ting som dukker opp og siden vi kun har helger og ettermiddager tilgjengelig, så tar ting mye lengre tid enn vi vil og vi kan rett og slett ikke stå på hver eneste dag, da hadde vi knekt på midten begge to. Men vi kommer et godt stykke på vei i hvert fall, og jeg gleder meg til å se resultatet av alt det harde arbeidet!

♡ Jeg så tilfeldig i går at Cubus har fått inn igjen diggeste, favoritt genseren! Se den HER✦. Og sjekk gjerne ut noen av mine andre Cubus favoritter for tiden, HER. ♡ Vi er så godt som ferdig med julegaver, venter kun på noen som kommer med posten og mangler et par små "ekstra ting" til et par stykker. Vi har de siste årene gått på det lokale kjøpesenteret tirsdagen i Black Week og bare fått unna så mye som mulig, da er mye av tingene som står på ønskelistene vi har fått tilsendt av nære og kjære - på salg. Og vi kan kjøpe bedre og kanskje flere ting som ønskes, uten mye stress. Så hot tips der! Tirsdager er det minst folk på kjøpesenterene og man kan faktisk gjøre veldig gode julegave kjøp i black week, om man går med en plan og en liste! Handler du julegaver i Black Week? ♡ Om du ikke er ferdig enda, så har jeg delt masse julegavetips her på nettsiden! Bare sjekk HER. ♡ Skjegget har fått manflu (: Så dagen og sikkert helgen blir nok litt annerledes enn tenkt. Denne høsten/vinteren er rett og slett for lang. Og når avisoverskriftene igjen bare er skumle så er det rare dager igjen, men julekoses skal få oss igjennom denne perioden også tenker jeg!

Ha en fortsatt god torsdag! Husk at jeg digger deg og du er utrolig bra!! Dette innlegget inneholder annonselenker - annonselenker gir meg muligheten til å få en liten prosent andel av eventuelle kjøp dere gjør basert på mine tips, ingen av produktene nevnt er sponset eller avtalt. ______________

Følg meg gjerne på @nathaliefli

Og ha en skjønn dag videre!


♡ Nathalie

44 views0 comments

Recent Posts

See All