TORSDAGS TANKER

Annonse / Inneholder annonselenker✦ Godt nyttår! Håper nyttår og starten på året ditt har vært bra! Nå har jeg ikke delt noen torsdags tanker siden før jul, for julen den gikk fort og nyåret så langt har vært fullt opp av oppussing, jobb og en good dose kaos.

♡ Denne lilla joggedressen er en ny favoritt fra Cubus, du finner den her✦ og her✦. Jeg var i tvil om jeg kunne kjøpe den, fordi i år fyller jeg faktisk tretti(!!!) år, og det stresser meg merkelig mye kjenner jeg. Har fått beskjed av veldig mange at det er nuull stress å bli tretti og at trettiårene bare er digg, men likevel klarer jeg ikke helt legge fra meg den stress-klumpen jeg har i magen 🙈 ♡ Det er et nytt år, men det er ikke mye som føles annerledes. Restriksjonene er fortsatt på plass, gangen er full av munnbind og det er daglige smitterekorder i avisene. Og det tærer skikkelig på viljen og psyken om dagen kjenner jeg, det at vi fortsatt holder på, nesten to år senere. Ingenting har vært som vanlig eller som ønsket de siste årene, og i det siste har jeg sett mest sånn her ut:

Det er ingen tvil om at det er tungt, det er mye og det er vanskelig. Og det er det lov å synes uansett hvordan man er påvirket, nettopp fordi man uansett er påvirket. For meg har det gått i perioder, og nå er jeg inne i en dårlig periode, det er nok litt det at det er et nytt år, og vi holder på enda. Men snart er det lysere og varmere tider og da vet jeg at ting føles bedre, for det er bare å huske at det er en dritt dag/uke/periode, ikke et drittliv. <3 ♡ Jeg har pleid og elsker å gjøre litt ekstra utav bursdager, merkedager, oppnåelser og bragder. De siste to årene har vært rare og det har vært lite av slike dager, og enda mindre av muligheter til å gjøre ekstra utav ting, så i år skal jeg gjøre litt ekstra utav dager og ting når jeg kan, kun for meg (og de som måtte delta) - for jeg trenger positive avbrekk og "anledninger". Alt blir planlagt rundt av vi enten bare blir Skjegget og jeg, eller en veldig liten gjeng med familie, for jeg orker ikke planlegge og håpe på at vi kan være mange, for det gjorde jeg i fjor og ble så skuffet for hver merkedag som kom og gikk uten muligheten (: Det første som kommer opp er Valentines day, og den kan _ingen_ ta i fra oss, for meg og Skjegget hjemme i huset vårt kan uansett gjennomføres, jeg tenker god middag, tente lys og en liten oppmerksomhet/gave eller to til Skjegget, bare fordi! Tenkte også å dele noen innlegg med valentines tips, i tilfelle flere vil gjøre litt ekstra! ♡ Nå om dagen holder vi på i kjelleren og gangen for fullt! Nede bygges det og oppe rives det, slik at vi forhåpentligvis snart kan bestille trappen vår og få på plass enda mer. Vi venter også på vinduer og dører, som ankommer månedsskiftet februar/mars, og det skal bli så vilt digg å endelig få på plass tette vinduer og dører! Med strømprisene som har vært og skal være, så klarer vi ikke en vinter til sånn som denne! Vi fikk ikke en helt sinnsyk strømregning heldigvis, mest fordi vi har jo ikke på strøm i ca. halve huset, men også fordi vi har tibber og sparer som galne. (Tibber kan du lese mer om her!)

♡ I Januar har jeg samarbeid med Bubbleroom✦, og med rabattkoden NATHA10 får du 10% på alt, inkludert salg ut Januar! Toppen på bildet klikket jeg hjem i posten, og havnet i favoritt-bunken, du finner den her.✦ ♡ Januar er også høysesong for mål, og jeg holder på å utarbeide mine, men et jeg vet jeg vil jobbe for/mot er å være enda mer aktiv med å skrive her inne. Og dele mer jevnt både her inne og på Instagram. Så om du har noen ønsker til noe du vil jeg skal skrive mer om her inne på "bloggen" (ugh, nei jeg orker ikke kalle den det, det blir nettsiden😂) så er det bare å sende meg en melding på instagram eller kommentere under dette innlegget. God torsdag videre! Håper den blir fylt med små ting å smile for. ______________

Følg meg gjerne på @nathaliefli


♡ Nathalie

27 views0 comments

Recent Posts

See All