VASKETIPS: FLEKKER PÅ KLÆR

Annonse : På Stell. Jeg er en uhelbredelig klønehøne, noe som synes godt på garderoben min, spesielt på alle plagg som ikke er sorte.. hehee. Som for eksempel genseren jeg skal vise dere nå, som var full av fettflekker og hadde store flekker etter et ublidt møte med en gul smoothie.


Hehe, jeg burde ikke få lov til å passe på meg selv eller spise uten smekke.. Tidligere har jeg bare brukt klærene med flekker hjemme eller når vi maler eller lignende, og kjøpt nye klær til utenfor-huset-opplevelser, for de der dumme fettflekkene og matflekkene vil jo ikke bort! MEN nå har jeg fått teste den beryktede sitronsåpen til På Stell og det har gjort underverker for garderoben til denne klønehønen altså! Bare se her: Først gnir jeg inn flekkene med sitronsåpen fra På Stell:

Også lar jeg det virke en stund, gjerne en times tid, før jeg kjører plagget i vaskemaskinen på helt vanlig vaskeprogram! På ekstra vanskelige flekker, bruker jeg også vaskemiddelet fra På Stell, for dobbel effekt.

Har blitt tipset om og hørt om sitronsåpe i mange år, men jeg har bare ikke forstått at det faktisk er så effektiv som de sier, nå kan jeg skrive under på at det er det virkelig! Bare se her:

SE SÅ REN OG PEN!! Helt flekkfri og klar til bruk! Jeg er frelst! Og det aller beste: Vaskemidlene og flekkfjernerene fra På Stell kan brukes PÅ ALT! Altså jeg brukte samme såpestykke til å vaske flekker av et skap og av bordet, og vaskemidlet jeg tok i vaskemaskinen har jeg også brukt til å vaske gulvet! HVOR GENIALT ER IKKE DETTE!? Jeg er i hvert fall helt frelst. Løper rundt i huset og fjerner flekker på alt.. hehee Har du testen produktene fra På Stell noen gang? ______________

Følg meg gjerne på @nathaliefli

Du kan også følge taggen #NateTipser for alle mine tips!


♡ Nathalie

44 views0 comments

Recent Posts

See All